Počet položek: 0 0 Kč

Termoska na zmrzlinu Tovolo 1.7 l, šedá

kliknutím zvětšíte
Termoska na zmrzlinu Tovolo 1.7 l, šedá - hlavní pohled
Termoska na zmrzlinu Tovolo 1.7 l, šedá - hlavní pohledTermoska na zmrzlinu Tovolo 1.7 l, šedá - detailTermoska na zmrzlinu Tovolo 1.7 l, šedá - barevné variantyTermoska na zmrzlinu Tovolo 1.7 l, šedá - detail
Dostupnost:Ihned k odběru
Produkt je okamžitě dostupný k odběru v naší výdejně nebo připraven k odeslání.
Skladem:> 10 ks
Expedujeme:úterý 02.04.2024
Cena: 1 199 Kč
DPH:21 %
Kód:TO-55011-200
Výrobce:Tovolo
Země původu: USA
Termoska na zmrzlinu Tovolo 1.7 l, šedá

Chcete se pochlubit přátelům vlastnoručně připravenou domácí zmrzlinou nebo si jen udělat příjemný piknik v přírodě? Termoska na zmrzlinu Tovolo bude váš užitečný společník, na kterého se můžete spolehnout. Obsah uchová teplý nebo studený až 4 hodiny, takže můžete vzít s sebou klidně i polévku, gulášek či jiné delikatesy.

Termoska má široké hrdlo pro snadné plnění i konzumaci. Dvouplášťová  termoizolační nádoba je opatřena závitem, na který se našroubuje víko a termosku vzduchotěsně uzavře. Součástí víka je i silikonový uzávěr, díky němuž lze uvolnit podtlak v uzavřené nádobě a poté jednoduše víko odšroubovat. Víko je navíc na vrchní straně vybaveno masivním úchytem, za který se termoska snadno přenáší.

Při běžném použití je termoska takřka nerozbitná. Vzhledem k objemu 1.7 l se jedná o největší termosku na zmrzlinu na trhu a můžete jí naplnit doslova kde čím. Je vyrobena z nerezové oceli s venkovní barevnou úpravou a víko je vyrobeno z odolného nylonu bez obsahu BPA.

Vlastnosti

  • velkorysý objem 1.700 ml
  • na zmrzlinu, polévky a další potraviny
  • dvouplášťová nádoba z nerezové oceli
  • vzduchotěsné nylonové víko s úchytem pro přenášení
  • silikonový uzávěr pro uvolnění podtlaku
  • lze mýt v myčce nádobí

Údržba

Po vyprázdnění termosku a víko umístěte do myčky nádobí. Při ručním mytí používejte teplou vodu max. 50 °C, běžné mycí prostředky a vyvarujte se použití abrazivních nebo agresivních prostředků (drátěnka, písek na nádobí apod.).

Rozměry
Objem 1.700 ml
Průměr 15 cm
Výška 24 cm
Hmotnost 720 g

Položit nový dotaz

Jméno
E-mail ( nebude zveřejněn )
Váš příspěvek
Opište kód
antispam