Stlačovadlo procesoru slouží k mletí menšího množství pepře, skořice a dalších surovin na jemný prášek, což je ideální pro získání intenzivní vůně a chuti čerstvě umletého koření. Stejně tak si lze připravovat i vlastní kořenící směsi. Vložením do procesoru se zmenší mlecí prostor, takže dochází k intenzivnímu mletí a zároveň se již pomleté suroviny vrací zpět k noži, čímž se zvyšuje účinnost. Pro získání velice jemného prášku doporučujeme použít jemné sítko.
Je vyrobeno ze speciálního plastu (MBS), který je vhodný ke styku s potravinami, nepřejímá chuť ani pach použitých surovin. Teplotní odolnost je rozmezí -20 až +70 °C a lze ho používat maximálně 30 s nepřetržitě. Lze mýt v myčce nádobí.
Kontakt na výrobce
ESGE AG
Hauptstrasse 21
9517 Mettlen
Switzerland
e-mail: online@bamix.com